Начало : Оригинални маркови парфюми

Уважаеми клиенти,
Добре дошли на страницата на Eуфория.бг. Тук ще намерите голямо разнообразие на предлаганите от нас продукти - дамски, мъжки, уни-секс парфюми и козметика от най-висок клас. Всички продукти са оригинални с доказано качество и гарантиран произход и по този начин магот да задоволят желанията и на най-взискателния клиент. Бидейки по своему представителна извадка, "визитната картичка" на човека, парфюмът е неразделна част, момент от нашето всекидневие, чрез който ние подчертаваме своя имидж, своята същност. Уникалността на парфюма се крие и в това, че всеки отделен продукт от предлаганата на пазара гама, подхожда по различен начин на всеки човек, подчертавайки по този начин още веднъж неговата уникалност. Ето защо, ние Ви предлагаме една обиколка във вълшебния свят на благоуханните нотки и аромати, чрез която, с помощта на нашите консултанти да изберете най-подходящия за Вас парфюм. Подчертавайки Вашия стил и формирайки завършения вид на Вашата личност, той ще допринесе и ще позволи не само на Вас, но и на останалите, забързани в своето ежедневие хора, да изпитат "еуфорията" от уникалността си, да свързват своето амплоа с едни или други ухания. Пожелаваме Ви приятно прекарване сред разнообразието от оригинални парфюми и не забравяйте - нашите консултанти са на Ваше разположение денонощно - добре свършената работа, както и удовлетвореността от нея са сред главните ни приоритети.
Поздрави, Екипът на Eуфория.бг

Нови продукти за август

Nina Ricci LOVE IN PARIS /WOMAN/ EDP
Любовта в Пар�...
42.00лв.
Виж детайлната информация за този продукт

Промоции на месец август

REVLON CHARLIE WHITE /WOMAN/ EDT 100ml
Charlie White от Revlon...
38.00лв.  26.00лв.
Спести: 32% отстъпка
Виж детайлната информация за този продукт
REVLON CHARLIE WHITE /WOMAN/ EDT 100ml

Revlon Charlie Gold /WOMAN/EDT 100ml
Charlie Gold by Revlon е...
40.00лв.  28.00лв.
Спести: 30% отстъпка
Виж детайлната информация за този продукт
Revlon Charlie Gold /WOMAN/EDT 100ml

AZZARO CHROME LEGEND /MAN/ SET EDT 75 + Deo Stick 75
Комплектът Azza...
81.00лв.  61.00лв.
Спести: 25% отстъпка
Виж детайлната информация за този продукт
AZZARO CHROME LEGEND /MAN/ SET EDT 75 + Deo Stick 75


Парфюмите са уникален продукт, който използваме ежедневно, по различни причини, но най-вече за да повишим самочувствието си. Самият Кристиaн Диор е казал, че парфюма на жената говори повече за нея, отколкото самия и почерк и за това е толкова значим. В много от ситуациите ароматите означават много за хората, означават разкош, блясък, екстравагантност, сексапил и още много други неща които ни карат да изглеждаме и да се чувстваме добре.
Парфюмите са една неземна магия, която се намира във всеки от нас и ни заобикаля постоянно. Магията на ароматите е много силна и влиятелна която ни дава сили в най-тежките моменти и ни прави неотразими за околните.
Ароматите са много видове съставени от още повече съставки, като бергамот, лимон, жасмин, мащерка, праскова, орех, мускус и редица други, които ако се съчетаят правилно и в точните пропорции образуват един неповторим и уникален аромат, който да покори сърцата и на жените и на мъжете. Интересното е, че всяка една от тези съставки- масла и аромати кара тялото да се чувства уникално, кара ни да изпитваме наслада и да се чувстваме добре в кожата си. Когато аромата се впръска на кожата ни той допълва естественият ни аромат и за това хубавите парфюми се усещат различно върху различните хора, защото естествената миризма на всеки човек е различна. Ароматите са много различни, някои са сладникави, дори повече от необходимото, други напомнят хлад, треви, зеленина, трети са плодови, четвърти горски и така на татък. За всеки човек може да се създаде перфектният парфюм, който да му пасне идеално и да го накара да бъде на върха на силите и красотата си. Това е така защото ароматите ни стимулират, всеки един аромат стимулира дадена част от нас, физическа или психическа и ни дава енергията от която се нуждаем.
Има много различни парфюми, някои са дръзки, други игриви, има съблазнителни, мелодични, пъстри, като всеки човек сам определя сам за себе си на какво да оприличи аромата. Изтъкнати имена сред ароматите са тези на Kenzo Amour, който е специфичен с мекотата и нежността си, Poo Pidoo е на базата на цветя, ванилия и мускус, Hermessence - Vanille Galante е с иланг- иланг и жасмин, а Disel е със свеж и сила, усещане за въздух и вода за неземна свежест. Мъжките парфюми също са много специфични и открояващи се в средата на ароматите.
Независимо от това какъв парфюм изберете е важното да се чувствате добре и да внимавате с дозировката.


  0 продукта
Присъедини се към
нас във Facebook
PACO RABANNE XS Black /WOMAN/ SET EDT 50 + BL 50 + SG 50 METAL
PACO RABANNE XS Black /WOMAN/ SET EDT 50 + BL 50 + SG 50 METAL
94.00лв.  74.00лв.
Спести: 21% отстъпка
ESCADA DESIRE ME /WOMAN/ EDP 75ml
ESCADA DESIRE ME /WOMAN/ EDP 75ml
84.00лв.  74.00лв.
Спести: 12% отстъпка
REVLON CHARLIE RED /WOMAN/ 100 ml
REVLON CHARLIE RED /WOMAN/ 100 ml
38.00лв.  26.00лв.
Спести: 32% отстъпка