Есента е сезонен ренесанс и време за нов парфюм

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

lartedegucci

От практическа гледна точка не е трудно да се отгатне една от причините, поради която рафтовете на магазините са наводнени с нови аромати през септември, като се има предвид, че зеленината и горещината се заменят с новата есенна тематика. За това  започват да се предлагат пъстра палитра от аромати.

Големите модни къщи въвеждат новите си попълнения и иновации. Предлагат и класическите си парфюми.

L’Arte De Gucci by Gucci

Най-известният аромат на дизайнерите Gucci. Модерен и съвременен. Стилен и елегантен. Съчетава бергамот, кориандър, цветя, чувствен здравец и база от мускус. Може да носите този аромат през всичките сезони. Подходящ за дълги спокойни почивни дни, натоварени седмици в офиса и за нощувки със специален човек в живота ви.

Dolce & Gabbana by Dolce & Gabbana

Подобрете вашата колекция с женствения аромат на престижната италианска марка, която е символ на лукс. Парфюмът разполага с пищна смесица от цитрусови плодове, цветя и растителни нотки. Убедителните есенции от мандарина и бергамот са наслоени с опияняващ жасмин и пикантен босилег. Излъчвайте модерност и шикозност.

Chloe by Chloe

Подарете на сетивата си възхитителен и пищен аромат за красиви жени. Chloe съчетава сладки нотки на орлово нокти, портокалов цвят. Небесният му дъх го откроява в тълпата. Направете всяко случайно или официално събитие незабравимо и го носете дори на пазар или вечеря.

Cabotine by Parfums Gres

Подобрява настроението с прелестния си аромат. Преплита верните нотки на слива, круша и касис. Пъпките с кориандър и роза са пълни с копнеж и никой няма да ви отхвърли. Носете Cabotine и ще уловите всички мигове в живота си. Подходящ за дълга нощна разходка.

И нещо интересно и любопитно, което ще ви е от полза при избирането:

Azzedine Alaïa навлиза с дебютния си парфюм – Alaïa Paris. С безкрайно мистериозен и силен състав

 

Новият старт на Dior може привидно да изглежда на своя емблематичен J’adore, но ,,Touche’’ е изцяло нова иновация. Един парфюм на маслена основа, предназначен да мирише при натиск и все повече да разкрива своите пластове с уникалния си опият.

Мимозата може често да бъде свързва с алкохолна напитка, но това е растение със същото име и е омайно като миг. ,,Jo Malone Mimosa Cardamom Cologne’’– пикантен цветен аромат, които е за всяко време и спокойно ще посрещате и изпращате есента. Dolce & Gabbana също усвоила мимозата и я комбинира с флорални и цитрусови масла.

Бъдете креативни и смело се пръскайте с тези уханни аромати.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.