Най-добрите мъжки парфюми Blvgari

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

bvlgari-aqva-pour-homme

Bvlgari Aqva Pour Homme е свеж аромат за мъже. Изцяло вдъхновен от водата, ароматът има специфично звучене, заради комбинацията на кехлибар, портокалов цвят, грейпфрут. Завършеният му вид, придобит от сандалово дърво и бял кедър му придават жив и прохладен тон. Като олицетворение на водата дава усещането за необятна свобода и се посвещава на мъжете със силна индивидуалност. Бутилката е със син цвят, гладка и кръгла и напомня на камък. Пуснат е в търговската мрежа през 2008 година.

bvlgari-man-in-black

Bvlgari Man In Black е подписът на мъжа, който се чувства свободен и е готов да се впусне в приключения. С нанасянето му всеки ще почувства специфичното докосване на нежните цветя и подправки, подправени с ром, който дава уникалността на благоуханната течност. Долавя се и аромата на кожа и кехлибар. Флаконът е изцяло в черен цвят и придава дързост на притежателя си. Лансиран е през 2014 година.

bvlgari-blv

Bvlgari BLV е аромат, конструиран на основата на контрастите. Олицетворение е на мъжествения и смел мъж, криещ чувствителна душа. Ароматът на листа от гинко се допълват от топлата свежест на кардамон и джинджифил. В сърцето му се усещат тютюневи цветя и листа от хвойна. Композицията на съблазнителния аромат завършва с уханието на сандалово дърво, мускус и кедрово дърво. Парфюмът Bvlgari BLV освежава и събужда всички сетива, подходящ за всеки повод. Представен е на пазара през 2001година.

bvlgari-man-extreme

Bvlgari MAN Extreme е базиран изцяло на средиземноморската свежест. Чрез своя аромат описва мъж, който обича екстремните и необичайни изживявания, какво и неговата харизма. В основата на този аромат се разкриват нотките на бергамонт и грейпфрут, идеално съчетани със сок от кактус. Кардамона и кехлибара се сливат в неочаквано добра композиция с цветове от фрезия, тамян и дървесно нотки. Създателят на този елегантен и привлекателен аромат е Alberto Morillas.

aqva-amara-bvlgari

Bvlgari Aqva Amara е луксозен парфюм, предназначен за чувствени мъже. Мандарината в него е в хармонично съчетание с горчивия аромат на пачули и нероли. Въпреки характера на аромата, който най-добре може да се определи като горчив, парфюмът има изцяло средиземноморско звучене. Създателят му Jacques Cavallier допълва съдържанието на уханието с ароматни съставки, като в резултат се получава уникален парфюм за специални мъже.

 

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.