Най-добрите мъжки парфюми на Tom Ford

4.00 avg. rating (88% score) - 1 vote

tom-fordУчещият за архитект Том Форд постепенно е завладян от модата и у него се заражда идеята да стане част от тази индустрия. Работи за различни известни модни марки, водеща сред който е Gucci. Опитът, който придобива, работейки за тях, стои в основата на успешния му бизнес с парфюми.

Марката му е основана през 2005г. ,предлагайки не само парфюми, но също така очила и модни аксесоари. Парфюмите са насочени както към мъжете, така и към женската половина.

Първият аромат, който създава излиза на пазара през 2005 г.  и е известен под името Tom Ford, Black Orchid. И до днес тази марка е сред водещите в тази сфера, като за нея работят известни имена като това  на Хари Фремонт, например.

Представяме петте най-добри мъжки парфюми на тази марка:

5. Tom Ford Noir Extreme е аромат за мъже, които се стремят към уникалност и държат да бъдат необикновени. Бутилката му е черна и със златна капачка. Tom Ford Noir Extreme е преливащ аромат, който събира в себе си етерични масла, цитруси и цветни нотки. Усещат се още нотки на роза, жасмин, ванилия. Аромата се откроява от другите така, както и мъжа, който го носи.

За първи път този аромат се появява на пазара през 2015 година, а рекламно лице е самият Том Форд.

4. Tom Ford For Men е типичната интерпретация на истинския мъж. Още щом вдъхнете от аромата му може да се пренесете в Средиземноморието, благодарение на джинджифила, босилека и лимона, който се съдържат в този парфюм.

За първи път излиза на пазара през 2007 година и бързо завладява класациите на най-любимите мъжки аромати.


3. Tom Ford Noir EDP. Наситен и чувствен аромат, създаден специално за мъже. Шишенцето на този мъжествен аромат е направен от опушено стъкло, изписан със сребърни букви. Съчетава в себе си аромата на подправки и цветя, които се съчетават уникално. Към подправките се включва и индийско орехче, което засилва ориенталския привкус. Виолетките са съчетани подходящо с българската роза и може би в това се състои уникалността на аромата. Силната мъжественост на този аромат е подсилена кехлибар, както и смола. За първи път на пазара това уникално ухание се предлага през 2012г.и не остава незабелязан за дълго време.

2. Grey Vetiver e класическият подпис на изтънчения джентълмен. Основна роля в парфюма има масло, което се извлича от корена на тропическа трева. Преплита се с аромата индийско орехче и грейпфрут. Усеща се и нежното докосване на подправки. Чувствената основа се подсилва от преливащи дървесни аромати.

1. Tom Ford Azure Lime. Този аромат има уникално звучене и ще отговори дори и на най-капризния вкус. Откроява се с нежни тонове, съчетани с дървесни нотки и обогатен идеално от чувствен мускус. Цитрусовият аромат дава чувство на свежест и зарежда с енергия. Подходящ е, ако държите да покажете истинската си същност и изтънчения си вкус към перфектните аромати.

 

4.00 avg. rating (88% score) - 1 vote

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.