Най-добрите дамски парфюми на Chanel

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

chanel-chance-eau-tendre

Chanel Chance Eau Tendre е лек и деликатен аромат, носещ усещането за безгрижие и щастие. Този съблазняващ аромат се откроява с нотки на зюмбюли, жасмин и цитруси. Загадачността на това ухание се постига посредством добавените ванилия, лимон, мускус, ананас и пачули. Заключен в луксозна опаковка, ароматът е лек и подходящ за ежедневието.
Разраротен е от специалиста в парфюмериината област Jacques Polge и е пуснат в продажба през 2010 година.

coconoir_collection
Chanel Coco Noir е ориенталско дървесен аромат, предназначен за жени, които не са лишени от самочувствие и самоувереност. Заключен в класически и стилен флакон, това благоухание смесва в себе си Ориента, представен от бергамонт, цитруси и грейпфрут, съчетани идеално с букет от жасмин, роза и нарциси. Завършващите нотки на аромата са съставени от ванилия, бял мускус и сандалово дърво.
Chanel Coco Noir символизира елегантността и изисканстта и е дело на парфюмериста Жак Полш. Още с излизането си на пазара завладява стилните и уверени в себе си жени.

 

chanel19
Chanel No.19 е парфюм, миксиращ букет от бели и зелени цветя, кипарис и дървесина. съчетава в себе си изтънченост и обаятелност, насочен изцяло към жените, които имат усещане за стил и класа.
С излизането си на пазара през 1973 година, този аромат завладява жените и бързо се превръща в най-продавания дамски парфюм.

chanel-chance-eau-fraiche
Chanel Chance Eau Fraiche е изключително траен и стилен парфюм, запазващ за дълго благоуханието си, обграждащ с делкатната си изтънченост. След себе си оставя усещането за чувствена, страстна и романтична любов. Комбинацията на съставки е много свежа и се откроява с нотки на жасмин и цитруси, обвити в благоуханието на тиково дърво, пачули и бял мускус. Композицията от аромати завършва изтънчеността си с ветивер, зюмбюл и лимон.
Дизайнът на флакона е закръглена бутилка в зеленикав цвят, обвит в сребърен пръстен. Ароматът е подходящо допълнение на женската изтънюеност и класа и е особено подходящ аромат за летния сезон, заради свежестта, която оставя след себе си.

chanel5
Chanel No.5 е лек и бързо завладяващ сърцата аромат. Със своето цветно-дървесно ухание той бързо се превръща във фаворит на жените по целия свят. В началото с откроява мириса на портокалов цвят, подсилени от сладникавото ухание на роза и жасмин, които веднага напомнят за неповторимия италианския чар. Пътят към насладата е начертан от сандалово дърво, ванилия и момина сълза.
Парфюмът е класика в колекцията на Chanel и излиза на пазара през 1921 година, веднага пленявайки с лукса, който издава.

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.