Най-продаваните парфюми на Christian Dior

4.00 avg. rating (88% score) - 1 vote

christian-dior

Кристиан Диор (Christian Dior) въздейства на хората и техните сетива. Наложил се е както в модния бизнес така и със запомнящи се аромати на парфюми. Ще ви разкрием страстта и съблазънта в сериите Dior Poison, Dior Jadore и Dior Addict.

Dior Pure Poison

poison-pure

Парфюмът Pure Poison показва истинската съблазнителка. Символиката на преобладаващата бяла опаковка подсказва за ново усещане, примесено с дълбоко заложени чувства. Бял амбър и сандалово дърво са в основата на преживяването. Страстта е сладка и се улавя от нотките на сладък портокал, бергамот от Калабрия, мандарина от Сицилия. Няма насищане на емоциите, те разцъфват изцяло в портокаловия цвят, жасмина и гарденията. Чистият аромат е подходящ за официални случаи.

Dior Hypnotic Poison

hypnotic-poison

Ароматът се утъждествява с разкриването на жената. Dior Hypnotic Poison,,Хипнотична отрова’’. Хипнотизира чрез загадъчност и стрелата е точно в сърцето. Силният аромат се настанява и властва през цялото време. Червеното шише дава знак за възбуда и борба до край с ,,отровните’’ силни чувства. И това може да се случва ден и нощ, но само под ,,хипноза’’.

Dior J’adore

jadore-dior

Усещането от J’adore е победата на сладкото изкушение. Наслада от успешното завоевание се долавя от бръшлянът, магнолия и мандарина. Истинската същност на обожанието разцъфва в букет на бяла роза, орхидея и виолетки. На дъното на нежността са базовите аромати на слива, къпина, амаратово дърво и мускус. Жената е разбрала за своята сила и постоянно може да я разкрива чрез аромата.

Dior J’adore L’Absolu

labsolu

J’adore e парфюм за сетивната жена. Не се бои да привлича и да се разкрива. Активизира се самоувереността и себеуважението. Тържествува радостта, че сте жена. Полските цветя, мандарината дават усещането на свободата да твориш дори в затормозената градска среда. Творейки жената, създава и раздава смело чувства. Бръшлянът, розата, сливите, къпината, виолетките, африканската орхидея не спират да ухаят. Разпръскват се във въздуха и Dior Jadore L’Absolu е достигнал своята цел – показване на женската пълноценност.

Dior Addict

addict

Addict е подходящ за нощни приключения. Жената се появява и оставя след себе си нотките на ванилия. Допълваща част са розата, жасминът и портокаловия цвят. Истинска кралица, която доминира в тъмното със своята свежест. Магията на излъчването се допълва от мандариновите листа и цвят от черница.

Dior Addict 2

addict2

Нежно розовата му опаковка подтиква към щастие, веселост и хармония. Съставките му са свежи цитрусови плодове, мускус в комбинация  с цвят от бял лотос. Топло и щедро отдаване на женска енергия.

4.00 avg. rating (88% score) - 1 vote

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.