Ralph Lauren – летни аромати 2016

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Модната къща Ralph Lauren пусна за това лято голяма колекция от аромати, свързани със знакови туристически места. В серията има 5 раздела, всеки от които е с по две композиции. Rivera Dream обединява Lime и Orange Flower, Legacy of English EleganceRose и White Tea, Song of AmericaSade и Magnolia, Portrait of New YorkVetiver и White Lily, Treasure of SafariAmber и Oud. Към колекцията се прилага малък куфар, ръчна изработка от телешка кожа във vintage стил, в който могат да се поберат всичките 10 парфюма.

 

rose-ralph-lauren
Два от ароматите, носещи английската елегантност, са създадени от двама различни парфюмери. Ralph Lauren Legacy of English Elegance Rose, с автор Calice Becker, напомня за пищна английска градина. Това е самата женственост, очарователна композиция на зелени ноти, които се усилват от медено-сладките акценти на дамаска роза и се подчертават от пикантните свежи акорди на черно френско грозде и пачули. Ароматът извиква асоциации с вечерна разходка в градина в сърцето на Лондон.
Изисканите традиции за пиене на чай, с които се слави Англия, намират отзвук в свежата композиция Ralph Lauren Legacy of English Elegance White Tea, създадена от Carlos Benaim. Това е сдържано очарование на селска местност, където са съхранени старинни ритуали, обрисувано със смели щрихи от ръката на умел художник. Леките димни акценти от листа на парагвайски чай и цветовете на пасифлора са в изящно съчетание с нежния вкус на кайсия.

 

Многоликият Ню Йорк – шумен и динамичен, впечатлява с контраста на зелените си паркове. Ароматният портрет на мегаполиса разкрива множество образи, но два от тях са нарисувани от парфюмера Harry Fremont. Топлите и гладки тонове на първата композиция Ralph Lauren Potrait of New York Vetiver са с ярко зелен кардамон и дървесно-димни тонове на ветивер, захванати от острия акцент на черен пипер. Флуидите на флирта витаят из въздуха и обещават продължение с настъпването на нощта.white-lily-ralph-lauren

 

Парфюмерът Harry Fremont използва сладострастния аромат на бели лилии в композицията Ralph Lauren Portrait of New York White Lily. Уханието на лилия се усилва от нотите на сладка праскова, сметановите оттенъци на мадагаскарска ванилия и тръпчивите акценти на розов пипер.

 

Френската Ривиера е реализирана мечта и постоянен източник на вдъхновение за създаването на колекциите на Ralph Lauren. Композицията Ralph Lauren Riviera Dream Lime е посветена на това чудесно място. Коктейл от ноти на кадифена лавандула, бергамот и лайм. Изумително усещане за слънчев плаж и разхладителни напитки.

 

Огряна от слънце средиземноморска градина и дървета, покрити с портокалов цвят са образът, въплатен в аромата Ralph Lauren Riviera Dream Orange Flower. Парфюмът е пропит с усещане за радост, женственост и очарование. Парфюмерът Harry Fremont смесва ноти на марокански фледоранж, кехлибарен сок от мандарина, зрели плодове и топла амбра.sage-ralph-lauren

 

Величествената красота на Скалистите планини, един от американските символи, е идеята в нотите на аромата Ralph Lauren Song of America Sage. Малко необичаен за дамска композиция, акордът на градински чай, смесен с джинджифил дава искрено възхищение и диво очарование.

 

Лъчите на изгряващото слънце, отразени в милиарди капки утринна роса върху цветя създава илюзията за покрита със скъпоценни камъни градина. Чудесното време на ранна пролет, когато цъфтят първите магнолии, е пресъздадено в аромата Ralph Lauren Song of America Magnolia, Композицията е разработена от Carlos Benaim. Женственото очарование на магнолията се подчертава от свежите ноти на лимон и дървесните оттенъци на пачули.
treasures-of-safari-amber-ralph-lauren

В композицията Ralph Lauren Treasures of Safari Amber на парфюмера Carlos Benaim е пресъздаден образът на пустинята Сахара. В аромата няма силни акценти, той е само кадифеното и женствено звучене на нотите на амбра и тамян. Сладките ноти на благовонията се преплитат със смолисти отенъци на базата на бензоин – като мираж в трептящия пустинен въздух.

Истинската скъпоценност на Изтока – маслото уд, великолепно се съчетава с акцентите на дървото гуяк и тамян в композицията Ralph Lauren Treasures of Safari Oud. Вълнуващият аромат пресъздава духа на африканската савана. Смолистите и хвойнови оттенъци на кедър укротяват екзотичния дух на Африка.

Ароматите от колекцията Ralph Lauren са достъпни в концентрация Edp в обем 50 и 100 мл. В допълнение към парфюмите се предлагат пътни дифузери, свещи и крем за тяло.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.