Най-лошите парфюми на знаменитости според жените

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

whitediamonds

Не от скоро е модерно звездите да използват личната си марка, за да лансират уж свои марки парфюми. И ако на някои наистина им се получава, то има и други, при които резултатът е катастрофален, и далеч не съвпада с образа на своя „покровител“. Ако някой от любимите ви парфюми попада в този списък, по-добре не наблягайте на него или спрете да го носите. Резултатите са от няколко проведени анкети сред жени на възраст между 20 и 55 години.

Ето го и списъкът с най-лошите парфюми на знаменитости:

White Diamonds от Елизабет Тейлър (парфюмна вода) – представен през 1991 г., този аромат има нотки на лилия, роза, кехлибар, дъбов мъх и сандалово дърво. Този цветен аромат бива описван от жените като най-подходящ за жени над 50-годишна възраст, които искат да миришат на своите баби. Други коментират, че ароматът е направо съкрушителен.

Harajuka Lovers Baby от Гуен Стефани (тоалетна вода) – стартирал през 2004 г., този парфюм е бива описван като мек и чист аромат. Нотки на фрезия, бергамот, бяла роза, цвят на портокал, тиаре, жасмин, бял мускус, мека дървесина, ванилия и виолетки. Някои жени казват, че ароматът е скучен и е доста сигурен начин да останете необвързана. Според други, ароматът е приятен и мек, но мирише на бебешко олио или пудра.

M от Марая Кери (парфюмна вода) – влязъл в продажба през 2007 г., този парфюм се представя като флорален и ориенталски аромат с връхни нотки на бяла ружа и морски бриз, средни на гардения и основа от чист кехлибар, пачули и марокански тамян. Много жени са коментирали, че този парфюм е поразително сладък, докато други смятат, че мирише на силно изгорена бяла ружа.

Unbreakable от Клои Кардашиан и Ламар Одом (тоалетна вода) – стартирал през 2011 г., този унисекс аромат би трябвало да разказва историята на непоколебимите и грациозните. Нотките на парфюма са от италиански бергамот, азиатски шафран и зелена ябълка. Мненията за този парфюм обаче са, че миризмата не е нито женска, нито мъжка и той просто мирише странно. Смесицата от флорални нотки и мускус е неподходяща и често обърква носа.

Halle от Хали Бери (парфюмна вода) представен през 2009 г. от Оскар актрисата, която по свои думи била уморена от това да смесва други аромати и затова създала свой. Този цветен / дървесен аромат съдържа смокиня и мимоза- любимите нотки на актрисата, които би трябвало да придават свеж и чувствен аромат. Според жените обаче, този аромат е прекалено силен и докарва повече на одеколон, отколкото на парфюм.

Все пак да не забравяме – парфюмите миришат различно върху всеки от нас. Това, което мирише ужасно на един човек може да ухае прекрасно на друг. Напълно възможно е някой от тези парфюми на вас да се усеща много по-добре, отколкото на друг човек. При всички случаи – не се отказвайте лесно ако даден парфюм ви харесва, само заради мнението на другите хора.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.