Мъжете и ароматите

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

менНа неотдавнашното си пътуване до Атланта бях последният човек, който се качи в самолета.

Помолих стюардесата да провери чантата ми и, когато тя се пресегна, за да вземете багажа ми, ме погледна и каза: „Ухаеш прекрасно !“

Сега съм женен мъж, но трябва да призная, че този комплимент от една красива жена ме накара да се чувствам добре през целия полет.

И ето защо това има значение, господа.

Ароматът е невидимата част от нашия личен стил и той има мощен ефект върху това как хората ни виждат и запомнят.

Един добър одеколон предлага много ползи, една от които е да се чувствате по-привлекателен, а това ще ви помогне да се чувствате по-малко стресирани и по-уверени.

И все пак 80% от мъжете не използват аромати!

Защо така?

Смятам, че основната причина е липсата на основна информация и знание. Повечето хора, които използват одеколони и парфюми го правят, защото те са имали баща или пример, който да ги научи.

Освен това, има силен страх от прекомерното използване на аромат и последиците от това явление върху вашата репутация.

За щастие, това лесно се учи.

Защо се използват аромати?

Използването на аромат ще ви направи по-привлекателни за жените. При избора на половинка, миризмата е най-важна за жените. В Европейско проучване е доказано, че докато визуалните знаци са най-важни за мъжете при избора на жена, ароматът е най-мощният фактор при жените в избора на мъж. Човек използва очите си на първо място, докато една жена използва носа си.

Освен това, жените имат по-добро и по-фино настроено обоняние. Като се започне от раждането, жените последователно превъзхождат мъжете в ароматните тестове, в идентифициране и откриване. В действителност, носовете на жените са специално настроени да бъдат чувствителни към мъжките феромони.

Един аромат може да насърчи по-дълбоко емоционални връзки между хората. Всеки човек се чувства по-добре, когато изглежда добре. Използването на одеколон засилва това чувство, тъй като вие ще бъдете сигурни, че не само изглеждате като един милион долара, но и ухаете така.

Какво представляват ароматите?

Ароматът е сложна смес от суровини, които са екстракти от природни източници или синтетични суровини.

Ароматните масла се разтварят в разтворител (обикновено алкохол), за да се запази приятния букет от аромати. По-високата концентрация на масла обикновено означава по- силен аромат. Силата на аромата определя колко дълго ще се задържи върху кожата ви.

Важно е да се отбележи, че всеки аромат мирише различно при всеки човек. Този факт плаши много мъже, но това не трябва да ви отказва от експеримента.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.