Суетни ли са мъжете при избор на парфюми

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

аяуаФакт е, че жените са много суетни и взискателни към външният си вид, но в тази сфера много от мъжете могат без проблем да ги засенчат, особено ако става въпрос за парфюми. Интересен е факта, че повечето от мъжете отричат своята мания към хубавите парфюми, но ако съвсем случайно надникнете в шкафчето им или на масичката на която им стоят принадлежностите, ще видите, че многообразието от парфюми и мазила е много по-голямо на това от повечето жени, а освен всичко друго козметиката и парфюмите им никак не са евтини.
Този факт не е странен и не е лош, в никакъв случай не трябва да си мислим подобни неща, защото и силният пол има правото да се чувства добре да се наслаждава на качество и изисканост, да бъде свеж и уникален. Всички знаем, че борбата в парфюмната индустрия е много голяма и всяка една от компаниите се бори да създаде колкото се може по открояващ се и стилен мъжки аромат. Точно заради това разнообразието от мъжки аромати е толкова голямо. Специфичното при мъжките аромати и парфюми е, че те са много по силни и тежки, много по-трайни от женските и много по-наситени. Това е така, защото при направата на даден мъжки аромат, специалистите се съобразяват с факта, че представителите на силният пол са много по активни, отделят много по-голямо количество пот и им е нужен аромат който да е по-траен и силен. Експертите които правят мъжки аромати се стремят да правят парфюми които да се съчетават перфектно с мъжката анатомия и дори даденият мъж да се изпоти да продължава да ухае добре.
1Любопитното което не много хора знаят за тези аромати е, че при направата им се използват най-вече есенции от мускусни и дървесни видове, есенции които се съчетават отлично с кожата на всеки един индивид от силният пол. Комбинациите които се правят за направата на определен аромат са изключително много, но едва една на повече от хиляда се оказва сполучлива, всичко зависи не само от видовете есенции и масла от различни растителни видове, но и от пропорциите, които са повече от значими. Интересното е, че някои от най-продаваните мъжки парфюми са плод на многобройни комбинации на есенции и масла, а други са станали още от първият опит. Мъжкият парфюм е една необикновена химия, която кара жените да си губят ума и да са много по-силно привлечени от даден мъж само заради аромата му. Едни от най-почитаните мъжки аромати са Paco Rabanne One Million, Armani Black Code и Bvlgari Aqva, както и още много други, но това за момента е челната тройка.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.