6 съвета за разкриване на вашия нов любим аромат

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Purple perfume

Ето един въпрос: Кое оръжие на красотата е колкото невидимо, толкова и изключително мощно? Вашият парфюм, разбира се!

Но като всеки елемент, свързан с вашия личен стил, откриване на мечтания аромат изисква внимателна преценка. Изабел Лопез, изпълнителен директор на Криейтив Фрагранс на Ейвън, за няколко съвета за парфюмите и трикове за намирането на Единствения.

1. Доверете се на инстинктите си

Подобно на много сетивни преживявания, нашата реакция на аромата е инстинктивен процес. Доверете се на себе си и научете кой е аромата на семейството – цветен, свеж, дървесен, и т.н. – от който сте интуитивно привлечен. Ако наблюдавате кои аромати ви привличат веднага при първо помирисване, с течение на времето ще започнете да разбирате модела.

2. Попиване в кожата: Това има значение

Ароматите имат собствена памет. Парфюмът ще мирише различно върху кожата ви, в сравнение с аромата от същия парфюм върху кожата на ваша приятелка. Нашата диета, химия, хормони и дори климатът около нас могат да променят аромата, така че се уверете, че взимате аромата, който наистина приляга на вашата кожа, като направите необходимия тест.

3. Сложете го на мястото му

Нашите импулсни точки, излъчващи топлина, на китките и врата са идеалното място за изпробване на аромата. Въпреки това, когато го нанасяте, не търкайте китките си една в друга. Това действие разрушава структурата на съставките. Просто напръскайте и позволете сърцето на аромата да се разкрие. Поставянето на аромат на гърба на коленете в горещ ден всъщност позволява аромата да се увеличава с течение на времето.

4. Не прекалявайте

Пробвайте четири аромати наведнъж – най-много. Дръжте ги на разстояние далеч един от друг на отделни ръце. В противен случай, вие ще натоварите вашите обонятелни жлези прекалено силно. Ако не успявате да усетите аромата, нулирайте обонянието си, помирисвайки нещо неутрално като кожата или ризата си. Само в тези области, в които не сте пръскали парфюм, разбира се.

5. Любовта отнема време

Отнема два часа ароматът да покаже богатството си. Сърцевината на аромата се разкрива, след като уводните нотки отшумят. Два часа по-късно се появяват базовите нотки. Така че, дайте достатъчно време да се прояви.

6. Овлажнител преди парфюма

Ароматът всъщност трае по-дълго върху добре хидратирана кожа, така че, не забравяйте да хидратирате винаги, преди да си сложите парфюм. Използвайте лосион, със същия аромат, за да подсилите ефекта. Ако нямате такъв, използвате лосион без аромат.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.