Armani – изчистен до съвършенство стил

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Armani, означава нещо много повече от мода, от дрехи,  парфюми и козметика за мъже и жени, това е най-известната модна марка, съчетаваща в себе си по-невероятен начин елегантност, изящество, изтънченост, красота и стил.

armani

За да сме на ясно какво точно представлява тази световна марка е нужно наистина да се докоснем до нея, да притежаваме част от нея, дори и малка да е. Историята на създаването на това изкуство, да го наречем е много интересна и завладяваща, а за да го разберем първо трябва да знаем и миналото на самият Джорджо Армани. Той е известен по цял свят като най-големият естет и ценител на красивото сред всички модни дизайнери, а някои дори го наричат „императорът на модата”.

Италианецът който всички познаваме от модният подиум и екрана, започва да твори и да се развива през далечната 1970-та година, като само четири години по-късно е вече на върха на славата и така си остава и до днес.

Armani не е известен само с минималистичните си дрехи, но и с изящните си бижута, аксесоари и неповторимите оригинални парфюми, вдъхновени от женската изтънченост и красота, от всяко негово творение лъха изящество и една сдържана елегантност, която няма как да не ви плени. За тази марка е много интересен факта, че вече няколко поколения диктува модата по цял свят и славата му не стихва. Тя винаги има с какво да изненада своите почитатели, всеки сезон се откроява с нещо ново и още по-стилно. Колекциите които се представят на модният подиум са съставени от едни от най-елегантните и изтънчени облекла, аксесоари, бижута, часовници, а ароматите му правят един от най-големите фурори на всякъде по света и още при представянето си се разграбват като топъл хляб.

Голяма част от марката Armani е вдъхновена от едни от най-известните ни филмови звезди и модели. Марката е създадена както за звездите така и за по-обикновените хора, за всеки има по нещо и това я прави още по-желана и я поставя на още по голяма висота. Всичко в тази прекрасна марка е направено тематично и разграничено в различните стилове и направления, а целта е опростената елегантност и практичност, без нищо излишно. Armani означава разчупеност и простота във всичките си форми, която прави човека който я притежава много по-естествен и небрежно елегантен . За аксесоарите и облеклата на марката е ясно, че са на върха от години, но това се отнася и за марковите парфюми които създава, някои от най-известните са Armani mania white, Armani Emporio Diamonds, Armani Code, които имат варианти и вариации, както за мъжете, така и за жените.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.